torstai 18. maaliskuuta 2021

Luottamuksenkulttuuriin pitää saada se sama palveluita koskemaan kuin tavaroita = Ennakkomaksuin edetään. Liian usein on matkalle tullut sellaisia jotka antavat ymmärtää että maksetaan kun homma tehty vaan sitten ei tule lain tai vain osassuoritus siitä mitä on sovittuKyllä sen hyvin äkkiä pienyrittäjänä oppii että laskuunkyselijät ovat suurimmaksi osaksi kusettajia, joten en huoli ko. tahoja asiakkaikseni. 

Oheisissa kuvissa esimerkki hyvästä asiakkaasta, joka maksoi käteisellä ja antoi vapaat kädet tehdä homma kun sopii sään mukaan aikatauluihini:

Käteisellä palvelut kun kohdalla niin hommat käynnistyvät laakista pitää yrittäjän hengissä eikä talkootöissä tuntemattomille


Luottamuksen kulttuurista ja ennakkomaksujen tärkeydestä pienyritystoiminnassakin

Luottamuksenkulttuuriin pitää saada se sama palveluita koskemaan kuin tavaroita = Ennakkomaksuin edetään. Liian usein on matkalle tullut sellaisia jotka antavat ymmärtää että maksetaan kun homma tehty vaan sitten ei tule lain tai vain osassuoritus siitä mitä on sovittu. Kun kaupasta et saa edes 2 € tillikasaa ilman että on vartijat perässä, jollet maksa niin miten pidetään hyväksyttävänä että pitäisi tehdä hommia ilman ennakkomaksua. Onneksi monet ovat alkaneet vaatimaan ennakkomaksun hommiinsa mm ovien ja ikkunoiden uusijat etc eikä vain kaltaiseni talkkarit pihapuiden kaatajat, rännien siivoajat, pensasaitojen leikkaajat, muutto - ja kantopalveluita tekevät


https://Talonmiespalvelu.blogspot.com blogissa lisää ;)


https://Puunkaataja-Tampere.blogspot.com 


Talonmiespalvelu@gmail.com yhteydenotot

On kiva kun ymmärretään ettei känny sovi joka työmiehen kouraan liian pienenä toimintaympäristönä, vaan tilauksiin vastataan ensisijassa sähköpostilla, missä parempi näkyvyys tietokoneella. 

Samalla näkee googlemaps kautta etäisyydet tilauskohteeseen parissa sekunnissa, sekä osaa hahmottaa tilauskyselyn paremmin, sekä vastailla paremmalla näkyvyydellä ja sujuvammalla 10-sormijärjestelmällä.


Vakiasiakkaille on toki joustovaraa ja maksut sopimuksen mukaan, toki silloinkin mieluiten käteisellä. Pankit rosvoavat tilimaksuista moneen kertaan, monasti samaan saantoon kohdistuu monen kympin kulu.Kun homma on maksettu ja tehty niin monasti näkee että hyvä oli että tuli teetätettyä kun paljastuu pihapuiden vaurioituneet tilat palastelun yhteydessä:


Lompakkotaljan vaijeri kokoon pihapuunkaadon jälkeen

 Talonmiespalvelu@gmail.com
------------------

Vanhus- ja kotitalouspalveluita laidasta laitaan pihapuiden kaadoista pensasaitojen nurmikoiden leikkauksiin, kattorännien siivoukseen, muutto- ja kantopalveluihin, muuttokuljetuksiin

http://Vanhuspalveluita.blogspot.com/

--------------------------------------